Skip to content

Gangbang op dinsdag 10 maart 2020 overdag in Utrecht

maart, 2020

10mar11:0014:00Gangbang op dinsdag 10 maart 2020 overdag in Utrecht11:00 - 14:00 Utrecht

Tijd

(Dinsdag) 11:00 - 14:00

Locatie

Utrecht

Details feestje

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseren wij een samenkomst tussen gelijk gestemden. Hiervoor hebben wij in de loop van de tijd een vaste kern opgebouwd die wij elke maand met nieuwe mannen trachten uit te breiden. Wij proberen wel een goede mix te hebben tussen de verschillende smaken maar een garantie kunnen we niet verstrekken.

Het gemiddelde aantal mannen wat komt is ca 8 a 10. (er worden er veel meer uitgenodigd maar velen kunnen niet altijd)

Het eerst volgende samenzijn is dinsdag 10 maart 2020 van 11.00 tot ca. 14.00 uur (Inloop vanaf 10.45 uur).
Het is in principe niet de bedoeling om al na een uur te vertrekken.
Onze vaste gastheer Kees faciliteert hiervoor zijn woning en zorgt voor: matrassen op de grond in de woonkamer, twee banken voorzien van kleden en uiteraard koffie, thee, water en sap.  In huis mag niet gerookt worden.

Wanneer het weer het toelaat is er ook een groot dakterras beschikbaar en uiteraard altijd voor de rokers beschikbaar.

Plaats: Utrecht en gelegen nabij de snelweg Amsterdam-Utrecht en vlakbij de Pijperlaan.

Even nog iets van huishoudelijke aard:

  • Parkeren is gratis op eigen terrein
  • Vrijheid blijheid. Nee is nee
  • Gebruik van geestverruimende middelen is toegestaan
  • Douchen/ spoelen is mogelijk, neem dan wel je eigen handdoek mee en benodigde spullen. Laat wel alles zo achter als het was.
  • Kom je iets later bel de gastheer op.

Bij onvoorzien niet kunnen komen bel dan ook de gastheer maar als je dat niet doet word je ook niet meer uitgenodigd. Je komt dan op onze zwarte lijst en je wordt geblokkeerd op www.spannendefeestjes.nl.
Ben je wel geweest dan krijg je een verified teken op je profiel zodat we weten dat je al eens een feestje bezocht hebt.
Je hebt dan bij volgende en andere feestje voorrang.

We gaan er van uit , dat iedereen die zich bij ons aanmeld zich periodiek laat controleren op Soa en Hiv.

Alles safe en in overleg.
Neem glijmiddel, condooms en speeltjes zelf mee.
Als je voor het eerst komt laat me dan weten wat je er van vond en of je de volgende keer weer een uitnodiging wilt ontvangen.

Interesse?
Selecteer onderaan het aantal mensen met wie je wilt komen en klik dan op Deelnemen. Deelnemen is gratis. We gebruiken het winkelmandje concept zodat we makkelijk in 1 keer de deelnemers kunnen contacten. Je deelname zit nu in het mandje. Je wordt automatisch doorgeschakeld om je deelname te bevestingen. Gebeurt dit niet klik dan op de mandje bovenin de website. Vul bij extra informatie de volgende informatie in: vertel wat over jezelf zoals voorkeuren, wat je geil vind e.d. Als je door de voor selectie komt krijg je een uitnodiging waar het volledige adres uit blijkt en het telefoonnummer van de gastheer. Mocht je niet door de voor selectie komen deze keer probeer het dan de volgende maand weer gewoon opnieuw.

Als je skype hebt dan kan je na bevestiging van deelname deelnemen aan onze groepsapp en anders communiceren we via de email. Deze gegevens ontvang je dan ook uiteraard.

Organisator

Spannende Feestjesinfo@spannendefeestjes.nl

X