Informatie over het aftrekfeestjes

Eerdere aftrekfeestjes:
5/5

Informatie

We proberen regelmatig (1x per maand) een gezellig aftrekfeestje te houden op een discrete locatie ergens in Nederland. We zullen hier meer informatie geven over hoe zo een aftrekfeestje in zijn werk gaat.

We starten altijd met de inloop een kwartier voor aanvang van het feestje. Tijdens deze inloop komt iedereen binnen en kan je kennismaken met de andere mannen. Voordat we gaan starten volgt er een korte uitleg. Daarna kleed iedereen zich uit en kunnen we gaan starten. Aan de hand van kleurbandjes kan je aangeven of je alleen jezelf wil aftrekken of dat je ook anderen wil helpen of anderen jouw laten helpen met aftrekken.
Tijdens deze eerste sessie wordt er alleen afgetrokken. Als de sessie is afgelopen dan kan je weg gaan of indien je een klik met een persoon hebt of bereid bent meer te doen dan volgt een tweede sessie. Deze is  uiteraard niet verplicht. Tijdens de tweede sessie kan er meer gedaan worden zoals pijpen en /of neuken. 

We respecteren altijd ieder zijn wensen en nee is altijd nee! Ook kan het zijn dat er een bepaald thema aan vast zit zoals sissy, BDSM, etc maar dat geven we altijd duidelijk aan.
Interesse in aftrekfeestjes? Schrijf je dan hier even in om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe aftrekfeestjes. Het wachtwoord is: aftrekken